1

2 Kies de services

3

Sheline Kap

Hulp bij je tekst waar je zelf beter van leert schrijven!

Laatst actief: 2 maanden geleden

Voer de basisinformatie van je document in.

Over Sheline Kap

Hallo daar! Ik ben Sheline en ik doe de master Neerlandistiek: Redacteur/editor aan de Universiteit van Amsterdam. Ik help jou met je tekst op de manier die jij nodig hebt. Ik kan, indien gewenst, heel streng redigeren, waarbij ik niet alleen taal- en stijlfouten eruit haal, maar ook verbetersuggesties geef om jouw tekst in zijn geheel te verbeteren. Daarnaast kan ik op het gebied van inhoud en argumentatie meedenken en geef ik kritiek en suggesties op een manier die jouw schrijfvaardigheid zal verbeteren. Ook kan ik je helpen met het vertalen van Engels naar Nederlands en andersom. Stuur mij een vrijblijvend berichtje om jouw tekst te bespreken en ik kan je op heel korte termijn van dienst zijn!

Reviews (3)

Dewi Ophorst

Snel nagekeken en gemakkelijk te bereiken. Ik ben zelf best wel rommelig, Sheline is super precies en heeft elk klein foutje eruit gehaald. Ik ben tevereden!

Deze review is geplaatst voor de services Spelling , Grammatica en Structuur

Deze review is geplaatst op 16-05-2021

m m

Super snel een reactie gekregen na mijn berichtje en binnen 2 uur was het document al nagekeken. Ik was zelf een beetje laat met het nog laten checken voor de deadline, maar door de snelle reactie van Sheline heb ik het toch nog op tijd kunnen inleveren. Super blij mee!

Deze review is geplaatst voor de services Spelling en Grammatica

Deze review is geplaatst op 10-05-2021

Jolanda Gortzak

Shelina gevraagd voor feedback op een artikel dat ik schrijf. Ik vond het fijn dat ik binnen 10 minuten geholpen ben en binnen 1 uur al uitgebreid feedback hebt gekregen, waar ik weer mee aan de slag kan. Dank Shelina voor je snelle service en de uitgebreide feedback op de structuur, grammatica en persoonsvormen die ik nog wel eens door elkaar haal bij het schrijven.

Deze review is geplaatst voor de services Grammatica en Structuur

Deze review is geplaatst op 06-05-2021

Sheline Kap

Gemiddelde beoordeling

Hoogste beoordeling

Laagste beoordeling

Wanneer wil je het nagekeken hebben?

Welke dienst wil je afnemen?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties