Registreren als editor

Meteen geld verdienen met scripties nakijken? Registreer je hieronder als editor!

Registreren

Vul hier je persoonlijke gegevens in. De informatie kun je later op je profiel aanpassen. Let op dat je rekeningnummer klopt! Hierop betalen wij je het geld uit dat je verdient met nakijken. Je LinkedIn is zichtbaar op je profiel en gebruiken we ter controle. Zorg dus dat je LinkedIn-profiel een goed CV en goede foto bevat!

Persoonlijke gegevens

Volledige naam

E-mailadres

LinkedIn profiellink

Telefoonnummer

Kies een wachtwoord

Wachtwoord

Herhaal wachtwoord

Rekeningnummer (voor uitbetalen)

Registreer je als editor

Op de ‘Word editor’ pagina kun je je registreren als editor. Nadat je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, wordt je account aangemaakt. Maak vervolgens je profiel compleet. Voeg een goede motivatietekst en profielfoto toe. Zo zorg je ervoor dat de student jou een bericht stuurt!

Maak een transactie aan

Via de chat ontvang je bericht wanneer een student jou scriptiehulp nodig heeft. Vraag waar de student precies hulp bij nodig heeft en maak afspraken over de prijs, services en nakijktermijn. Vervolgens kan je in de chat een transactie voor de student aanmaken.

Begin met nakijken

Wanneer de transactie is betaald door de student kun je beginnen met nakijken. Zorg ervoor dat je goede feedback geeft, je aan de afspraken houdt en op tijd de scriptie hebt nagekeken. Nadat je de scriptie met feedback hebt geüpload, schrijft de student namelijk een review over jou!

Meer weten over editor worden? Lees hier verder.

Hoe werkt het?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties