Over ons

De editors op ReviseMe zorgen ervoor dat je goed en snel afstudeert. Wij helpen je bij het vinden van een editor die goed bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kunt kiezen wie jouw documenten nakijkt en voor welke prijs. Persoonlijk contact met de editor staat bij ons centraal. ReviseMe is hét platform dat enthousiaste en professionele editors, die persoonlijk contact en keuzevrijheid belangrijk vinden, met studenten verbindt.

Bepaal zelf wie jou helpt met je scriptie

Bepaal zelf wie je editor is

Je scriptie is de laatste en belangrijkste proef tijdens je studie. Bij het schrijven hiervan wil je hulp van iemand die naast taal ook veel verstand heeft van jouw onderwerp. Daarom kun je bij ons zelf een editor zoeken die precies bij jouw wensen aansluit. Bovendien bepaal je zelf de nakijkservice en de prijs.

Persoonlijk contact met jou scriptiehulp

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk dat je zelf direct kan chatten met de persoon die je scriptie nakijkt. Zo kun je goed bepalen of dit de juiste persoon is voor je scriptie en kun je altijd om uitleg vragen bij de feedback die je hebt gehad. De editor is dus echt je scriptiebegeleider.

Wij garanderen kwaliteit en veilige transacties

Veilige transacties

Het is belangrijk dat je krijgt waarvoor je betaalt en dat je krijgt waarvoor je hebt gewerkt. Daarom zorgen wij voor veilige transacties: wij houden het geld vast na je betaling zodat de editor dat pas krijgt als hij het werk heeft opgeleverd. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen met je scriptie.

Wij zijn Roderick en David

Wie zijn wij?

Wij zijn Roderick en David, twee oud-studenten die vinden dat er niet genoeg tijd is voor scriptiebegeleiding in het onderwijs. Wij vinden dat iedereen hulp moet kunnen krijgen met zijn of haar studiedocumenten. Dit is een belangrijk onderdeel van je opleiding en een tweede paar ogen kan heel nuttig zijn. Niet iedereen heeft ouders of vrienden die willen of kunnen helpen, maar er zijn anderen die dit wel kunnen! De manier waarop dat tot nu toe aangeboden wordt, leek ons niet de goede: bedrijven vragen veel geld voor hun diensten en besteden dit vervolgens uit aan onbekende editors waar je geen contact mee mag hebben. Omdat wij vinden dat dit anders kan, hebben wij ReviseMe opgericht. Zonder ervaring, geen groot bedrijf, gewoon twee jongens die het graag anders zien. Zo kunnen studenten eindelijk zelf bepalen hoeveel zij willen uitgeven en aan wie ze hun documenten toevertrouwen met de zekerheid dat ze de hulp krijgen waarvoor ze betalen.

Start hier

Op zoek naar een editor of wil je misschien zelf starten als editor?

Wanneer wil je het nagekeken hebben?

Welke dienst wil je afnemen?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties