1

2 Kies de services

3

Leonard Jelier
Nieuw

Recent afgestudeerd met een WO-master Marketing Management

Laatst actief: 1 dag geleden

Voer de basisinformatie van je document in.

Over Leonard Jelier

Ik heb recent mijn wo-master Marketing Management afgerond. Tijdens de master heb ik veel Engelstalige en Nederlandstalige teksten moeten schrijven. Ik heb zowel hbo als wo gestudeerd, wat ervoor zorgt dat ik op beide niveaus inzicht heb in de nodige (academische) taalkunde. Daarnaast heb ik C1 taalcertificaten behaald voor zowel Engels als Nederlands. Ik hoop jou ook te kunnen helpen. Neem gerust contact op voor vragen. Tot snel!

Reviews (3)

Johan

De hulp die Leonard mij heeft geboden bij het schrijven van mijn scriptie heeft mij heel goed geholpen om mijn scriptie te verbeteren. Zo heb ik waardevolle feedback gekregen op elk deel van mijn scriptie, zoals het schrijven van een boeiende introductie, argumentatie voor de ontwikkeling van hypotheses en statistische analyses. Dankzij deze waardevolle feedback heb ik mijn scriptie naar een hoger niveau kunnen tillen en mijn scriptie kunnen afronden met een 7.

Deze review is geplaatst voor de services Grammatica en Spelling

Deze review is geplaatst op 22-06-2022

Jonne

Ik vond het erg prettig dat Leonard mij begeleidde bij mijn scriptie. Hij gaf concrete punten, waar ik direct mee aan de slag kon. Ook keek hij kritisch naar mijn spelling en zinsopbouw. Leonard reageerde snel, waardoor ik ook gauw verder kon met mijn werk. Hij benoemde ook de positieve punten in mijn verslag, wat mij motiveerde om verder te gaan.

Deze review is geplaatst voor de services Grammatica , Spelling en Rode draad

Deze review is geplaatst op 18-06-2022

Arjan

Leonard levert een snelle service wat erg prettig is wanneer je te maken hebt met krappe deadlines. Hij heeft voor mij veel grammatica- en spellingsfouten ontdekt die ik anders over het hoofd had gezien. Hij reageert snel en het contact verloopt soepel. De tips die ik heb gekregen ga ik zeker onthouden. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar scriptie met een ruimte voldoende wil afronden!

Deze review is geplaatst voor de services Grammatica en Spelling

Deze review is geplaatst op 08-06-2022

Leonard Jelier

Gemiddelde beoordeling

Hoogste beoordeling

Laagste beoordeling

Wanneer wil je het nagekeken hebben?

Welke dienst wil je afnemen?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties