1

2 Kies de services

3

Lara van Daalen

Masterstudent met veel schrijfervaring

Laatst actief: 2 dagen geleden

Voer de basisinformatie van je document in.

Over Lara van Daalen

Bij het schrijven van een scriptie of andere academische stukken is het fijn om een tweede paar ogen te hebben die de fouten waar je zelf overheen leest eruit te halen. Ik heb veel schrijfervaring in zowel het Engels als Nederlands. Voor de scripties van mijn BA's (Rechtsgeleerdheid en European Studies) heb ik een 8.5 gehaald. Daarnaast heb ik gewerkt aan een uitgebreid academisch rapport en twee publicaties. Ik let goed op spelling, maar ook op grammatica en zinsopbouw. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een stuk niet alleen inhoudelijk goed geschreven is, maar ook goed leesbaar is. Ook hierin kan ik je helpen bij het nakijken van je scriptie.

Reviews (3)

Allard Gooshouwer

Ik ben ontzettend tevreden over Lara haar service en zou haar dan ook zeker aanbevelen! Zo heb ik altijd snel en prettige reacties gekregen van Lara op mijn vragen. Ik had zelf nog nooit gewerkt met opmerkingen en threads binnen Word, maar het is echt ontzettend handig. Je ziet meteen dat Lara de echt de tijd heeft genomen voor mijn scriptie. Zo heb ik enorm veel goede feedback gekregen, waar ik me volledig in kan vinden. Het was ook een mooi leermoment dat ik kan werken aan mijn spelling haha. Met de feedback van Lara oogt mijn scriptie een stuk professioneler en kan ik deze met het volle vertrouwen inleveren. Ontzettend bedankt Lara!

Deze review is geplaatst voor de services Spelling , Grammatica , Structuur , Referenties , Layout en Rode draad

Deze review is geplaatst op 11-06-2022

Jesse Lubbes

Lara geeft goede, snelle en duidelijke feedback. Ze reageert snel en heeft veel verbeter punten weten te vinden waar ik over heen gekeken heb. Ik raad Lara zeker aan!

Deze review is geplaatst voor de services Structuur en Rode draad

Deze review is geplaatst op 09-06-2022

Pepijn Heuberger

Goed en grondig nagekeken en niet lang hoeven wachten. Communicatie met Lara was erg prettig en ze gaf me ook nuttige feedback!

Deze review is geplaatst voor de services Grammatica en Spelling

Deze review is geplaatst op 30-05-2022

Lara van Daalen

Gemiddelde beoordeling

Hoogste beoordeling

Laagste beoordeling

Wanneer wil je het nagekeken hebben?

Welke dienst wil je afnemen?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties