Hoe ik werk, wat ik doe en hoe ik je het beste kan helpen

Profiel afbeelding van Guy Paulissen

Guy Paulissen

Geplaatst op 20-04-2024 in Schrijven

Leestijd: 2 minuten

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, geef ik hieronder per onderdeel een korte uitleg van mijn nakijkwerk. Andere vragen en specifieke verzoeken zijn uiteraard altijd welkom in de chat!

 


Het verzoek

Het snelste kan ik je helpen als je direct het document upload ter inzage en daarnaast aangeeft welke diensten je wil afnemen en wat de exacte deadline is (dag + tijdstip) dat je het document weer terug zou willen hebben. Als mijn account op beschikbaar staat, kan ik je in principe altijd helpen!

 

Ik werk vanuit Argentinië. Door het tijdsverschil (5 uur) duurt het in de ochtend wat langer voor ik reageer op je verzoek, maar hierdoor kan ik er ook vaak voor zorgen dat het document de volgende ochtend als jij wakker wordt al is nagekeken! Ook is het daardoor vaak prima als je het document aan het einde van de middag/avond naar mij stuurt, waardoor je er als het ware nog een dag extra aan kan werken!

 

 

De transactie

Zodra ik je verzoek hebt ontvangen en je document heb ingezien, stuur ik je de transactielink. De prijsindicatie op de website geeft over het algemeen een goede indicatie hiervoor. Als de betaling is voldaan, dient het document nogmaals geüpload te worden via de blauwe link in de chat die dan verschijnt (anders kan ik het niet uploaden als het document klaar is J). Vervolgens heb jij het nagekeken en verbeterde document voor de onderling afgesproken deadline weer terug!

 

De diensten

Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen per service:

 

  • Spelling en grammatica: Nederlands, academisch taalgebruik en consistente schrijfwijze.
  • Structuur: alinea-indeling, onnodige herhaling en de algemene opzet van de tekst.
  • Rode draad: feedback op de inhoud om de tekst sterker te maken.
  • Bronvermelding: de literatuurlijst en verwijzingen in de tekst.
  • Layout: algemene eisen.

 

In mijn andere blog ga ik hier dieper op in!

 

 

De review

Voor de afgesproken deadline heb je het verbeterde document met de feedback weer terug. Ik hoop dat je tevreden bent met het eindresultaat en anders hoor ik graag wat je anders zou willen zien, want dan kan ik het misschien nog aanpassen naar wens. Ik ga door totdat je tevreden bent :).

Als je tevreden bent met het eindresultaat kan je (anoniem) een recensie achterlaten, zodat ik ook weer makkelijker nieuwe opdrachten ontvang!

Powered by Froala Editor

Wanneer wil je het nagekeken hebben?

Welke dienst wil je afnemen?

Aantal woorden

Documenttaal

Oplevertermijn (aantal dagen)

Zoekspecificaties